Massage zorgt voor ontspanning en nieuwe energie

Massage zorgt voor ontspanning en nieuwe energie

Onderdeel van het Innerspa-programma zijn korte effectieve stoelmassages, ontspanningsmassages en hands-on-healings.

 

Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage gebaseerd op Shiatsu. Een stoelmassage zorgt voor ontspanning en nieuwe energie. Je zit –gekleed – in een speciale stoelmassagestoel. In 25 minuten tijd masseer ik:

 • hoofd
 • nek
 • schouders
 • armen
 • handen
 • heupen

 

Preventie van spanningsklachten en burn out

Een (stoel)massage werkt in op het zelfherstellend vermogen van het lichaam, waardoor het preventief werkt tegen klachten van nek/rug/armen en spanningsklachten. Het beste resultaat wordt bereikt bij behandeling om de twee weken. Dan kan het zelfs burn out en muisarm voorkomen. Stoelmassage wordt steeds meer preventief ingezet door bedrijven. Geen stoelmasseur bij jouw bedrijf? Kom naar Innerspa.

Ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage masseer ik je lichaam (rug, schouders, nek, armen, benen) met etherische olie op de massagetafel. Op de massagetafel ligt een infrarooddeken. Die heeft een positief effect op o.a. spieren, immuunstelsel, bloedcirculatie en nieren. Ik sluit de massage af met een stabilisatie van je energie. Het helpt je om te ontspannen en je weer opgeladen te voelen.

 

Hands-on-healing massage

Met een hands-on-healing kun je oude emoties en stress die zich hebben opgeslagen in je lichaam loslaten. Je ligt tijdens de hands-on-healing gekleed op de massagetafel. Ik tune in op je lichaam en kijk op welke plekken je oude energie wilt loslaten. Op die plekken leg ik mijn handen. Soms masseer ik die plekken om de energie los te maken. Een hands-on-healing duurt ca. 30 minuten.

Een hands-on-healing zorgt ervoor dat de energie in je lichaam vrijer kan stromen. Het geeft een opgeruimd en opgeladen gevoel. Je kan je op die manier meer verbonden voelen met je lichaam. Dit is een vorm van healing en massage in één. Wat het verschil is met een ‘gewone’ healing? Een ‘gewone’ healing richt zich primair op je energetisch systeem; je aura, je chakra’s. Soms komt ook daarbij je fysieke systeem aan de orde; je hormonenstelsel, je organen. Een hands-on-healing richt zich primair op dit fysieke systeem. Ik kijk waar er oude energie is (bijvoorbeeld emoties, stress) die zich heeft opgehoopt in het lichaam en help je lichaam om het los te laten.

 

 

Een massage heeft veel positieve effecten

 • Het brengt bloeddruk en hartslag omlaag.
 • Je probleemoplossend vermogen verbetert erdoor.
 • Massage vermindert stress en verhoogt het serotonineniveau, ook wel het gelukshormoon genoemd.
 • Massage helpt om dieper te slapen.
 • Het heeft een positief effect op het immuunsysteem.

(bron: Touch Research Institute, University of Miami)

 

 

Bel (06) 12 59 98 37 of stuur een mail voor een afspraak!