Ben je druk-druk-druk, hol je jezelf achterna? Ont-moet en ontstress jezelf met Innerspa

Voelt het alsof je achter jezelf aanholt? Ben je moe en heb je ’s avonds nòg het gevoel dat je niet alles hebt gedaan?

Soms geeft je lichaam je een signaal om het rustiger aan te doen. Strakke schouders, een pijnlijke rug, of je maag die opspeelt.

Wat als je lijf weer meer voelt als je bondgenoot in plaats van een vijand die je afremt en dwars zit?

Ben je meer aan het overleven dan aan het leven?  Tijd voor Innerspa.

Ik help je om jezelf te ont-moeten en ont-stressen. Om ruimte te maken voor meer gemak in je leven en jezelf meer op één te zetten. Daarvoor zet ik massage, healing en reading in. Ik tune in op jouw eigen wijsheid en maak die helder voor je. Dat is het startpunt voor jouw groei. Er is er tenslotte maar één die echt weet wat goed voor je is, en dat ben jij. Daarmee krijg je geen adviezen van mij, maar van je eigen wijsheid.

Jij weet wat goed voor je is

Het is mijn overtuiging dat jij het beste weet wat je wilt veranderen in je leven, in welk tempo je dat wilt doen en wat echt goed voor je is. Daar kan je niet altijd bij komen, bij die wijsheid. De waan van de dag komt er tussen. Of je denken zit in de weg. In een readingsessie maak ik contact met jouw innerlijk weten en ik verwoord het voor je, zodat je meer inzicht krijgt in jezelf, in waarom je de dingen doet zoals je ze doet en in je wensen en doelen. Dat kan echt, en het is helemaal niet zweverig. Het is zelfs heel down to earth, lees meer over wat een reading voor je kan betekenen.

Energie in balans – ruimte voor jouw levenslust

Meer ruimte maken voor jezelf en voor jouw eigen doelen, vanuit jouw eigen wijsheid. Dat staat centraal in het Innerspa programma. Ik zeg het maar vast, ik heb geen quick fix voor je. Ik help je om een beweging in jezelf op gang te brengen die een duurzame verandering in jou teweeg brengt. Een reading is de eerste stap. Een healing is stap twee. Een healing helpt je om je energiesysteem in balans te brengen. Om oude energie los te laten en ruimte te maken voor nieuwe energie. Het ondersteunt je in je groei en het kan flinke impact hebben. Lees daarvoor ook wat klanten zeggen. Een healing is helemaal toegesneden op jou, met jouw innerlijke wijsheid als basis. Lees meer over wat een healing voor je kan betekenen.

Uit je hoofd – in je lijf

Al die opgeslagen stress in je lijf helpt je niet in je ontwikkeling. Integendeel. Het zorgt ervoor dat je maar doorgaat in de mallemolen, totdat je lichaam echt aan de handrem trekt. Met verschillende vormen van massage help ik je om uit je hoofd en meer in je lijf te komen en om stress en oude emoties los te laten. Zo komt er ruimte voor meer rust en levenslust. Lees meer over de vormen van massage die ik inzet.

Geef je op voor het Innerspa programma

Acht weken tijd een zachte focus op jezelf ont-moeten. Als dat te snel gaat, doen we het rustiger aan. Geen therapie, geen intensieve gesprekken. De focus ligt op meer gemak en meer jij in je leven. Een groot cadeau voor jezelf dus!
Geef je op voor het Innerspa programma
Eerst een kennismakingssessie kan ook. Ik kan me voorstellen dat je eerst wel eens wilt weten wie ik ben en of we een klik hebben. Boek een kennismakingssessie reading/healing/stoelmassage of bel me voor meer info op 06-12599837.

Ontstressprogramma – naar meer rust en ruimte in je leven

In 8 weken naar meer rust en ruimte in je leven kan met het Innerspa programma. Lees meer over wat stress met je doet.

Zelf je intuïtie trainen

Ik zet mijn intuïtie in om voor jou helderheid te scheppen over je leven, je hartenwensen en wat je belemmert om met meer rust en gemak te leven. Wat ik kan, kan jij ook. Ruimte maken voor je eigen innerlijke weten kun je het beste doen bij de beste intuïtieschool van Nederland. Het CLI.

Volg de basiscursus intuïtieve ontwikkeling bij het CLI, de intuïtieschool waar ik les geef. Lees er meer over!

Wil je meer weten over het Innerspa programma of een kennismakingsessie afspreken?

bel (06) 12 59 98 37, stuur een mail of ontvang de Innerspa nieuwsbrief.

Lees meer over Abeke Schreur en Innerspa.