Bedrijven

Innerspa-programma voor uw medewerkers

Innerspa geeft uw medewerkers meer energie, meer zicht op wat hen belemmert om lekker te werken en meer balans in hun leven. Met een werkreading krijgen medewerkers meer inzicht in hoe ze in hun werk staan, wat hun wensen zijn en waar ze tegenaan lopen. Een werkreading biedt aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling. Een healing laat de energie weer stromen. Massage laat stress verdwijnen.

 

Ontstressen met Innerspa

  • Stoelmassages voor uw medewerkers verminderen spanningsklachten en kunnen burn out en RSI voorkomen. Lees meer over stoelmassages.
  • Healings geven uw medewerkers meer balans en helderheid.
  • Reading geeft inzicht en biedt heldere aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling

Lees meer over stress en de gevolgen van stress.

 

Werkreading: inzicht in (de relatie tot) het werk

  • Een werkreading biedt uw medewerkers inzicht in hoe ze in hun werk staan. Een werkreading kan zinvol zijn in een loopbaantraject of coachingstraject, maar ook als een medewerker vragen heeft over zijn of haar ontwikkeling of op de een of andere manier vastloopt in het werk. De volgende onderwerpen komen in een werkreading aan de orde:
  1. Waar ben je enthousiast over in je werk en waar loop je tegen aan?
  2. Wat zijn je doelen als het gaat om werk?
  3. Wat ben je aan het leren in je werk?

Een werkreading kan net een zetje in de goede richting geven als een medewerker aan het puzzelen is met zijn of haar loopbaan.

 

Innerspa tijdens heidag of workshop

Wilt u readings tijdens een workshopdag of heidag inzetten? Innerspa bezit een netwerk van healers en readers.

 

Innerspa als cadeau

Innerspa als kerstpakket? Ook dat is mogelijk. Innerspa komt naar uw organisatie om de medewerkers meer energie, inzicht en ontspanning te geven.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan, passend bij de situatie en specifieke wensen van uw organisatie.

 

bel (06) 12 59 98 37 of stuur een mail