Over Innerspa

We zijn met z’n allen druk. We zitten veel in ons hoofd. Soms vergeten we bijna dat we ook nog een lichaam hebben. Soms vergeten we waar het werkelijk om draait in het leven, wat dat ook mag zijn. Zijn we kwijt wat onze hartenwens is. Of stroomt het niet in het leven, gaan dingen moeizaam en hebben we weinig energie.

 

Daarvoor is er Innerspa. Het is de missie van Innerspa om mensen meer in contact te brengen met zichzelf, met hun eigen doelen, met hun hart, met hun lijf.

 

 

Over Abeke

Ik ben Abeke Schreur, reader, healer en masseur. Ik heb mijn opleiding tot reader en healer gevolgd aan het CLI in Utrecht. Ik werk als docent intuïtieve ontwikkeling bij het CLI. Mijn opleiding tot (stoel)masseur heb ik gevolgd bij de Massage Academie. Ik ben lid van de beroepsvereniging van stoelmasseurs (BVS). Naast mijn werk als reader, healer, masseur en docent ben ik communicatieadviseur. Ik combineer mijn intuïtie en communicatiekracht in mijn bedrijf AbekeSchreur.nl. Ik heb een communicatie-opleiding gevolgd en ben organisatie-antropoloog. Ik houd van helder, praktisch en no-nonsense. Ik breng graag humor en lichtheid in mijn energiewerk. Ik vind het belangrijk om niet te oordelen en het niet beter te weten.

 

 

Innerspa: investeren in jouw groei

Ik ben dol op groei en daarom is dat een belangrijke focus in het Innerspa-programma. Hoe wil jij je ontwikkelen? Welke droomdoelen en hartenwensenn wil je bereiken? In essentie is alles mogelijk, jij bepaald jouw pad en daar help ik je graag bij.

 

Wil je meer weten of een afspraak maken?

bel (06) 12 59 98 37 of stuur een mail

WordPress ontwikkeling en hosting