Ontwikkel je intuïtie

In de westerse wereld hebben we vooral geleerd om onze ratio in te zetten, maar we bezitten allemaal in meer of mindere mate het vermogen om ook op een andere manier te weten. Zoals je je ratio kunt trainen, kun je ook je intuïtie trainen. Hoe je dat doet? Je duikt niet in de boeken, maar in het ervaren!

 

Intuïtieschool in o.a. Arnhem

Je kunt je intuïtie trainen bij het CLI, het Centrum voor Leven en Intuïtie. Het CLI is gevestigd in Utrecht en geeft ook cursussen in Arnhem, Amsterdam en op Ibiza. Ik geef hier les in intuïtieve ontwikkeling. Het CLI biedt basiscursussen intuïtieve ontwikkeling, themacursussen en opleidingen in reading en healing. Het ontwikkelen van je intuïtie geeft inzicht in jouw functioneren en jouw leven. Het opent de deur naar eigen plezier en naar op een simpele manier in verbinding zijn met jezelf en anderen.

 

Basiscursus Intuïtieve ontwikkeling

In de Basis 1 van het CLI maak je kennis met de basisprincipes van energie, eigen weten en eigen ruimte. Je leert gronden, energie stromen, energie van anderen loslaten en nog meer ‘energie-instrumenten’ waarmee je meer bij jezelf komt, meer toegang krijgt tot jouw innerlijk weten en hier meer op leert te vertrouwen. Drie maal per jaar start er een nieuwe cursus. Je kunt de cursus in 12 lessen in 3 maanden doen of in een turboversie in een week. Bezoek de site van het CLI of bel Abeke voor meer info!

 

De volgende basiscursus start op dinsdag 15 september. Op zondag 6 september is er open huis van 14:00 – 16.30 uur. Locatie: Sloetstraat 66A in het Sonsbeekkwartier in Arnhem.

 

Informatie over de (turbo) basis 1 van het CLI

WordPress ontwikkeling en hosting